• hiconcn-banner001
  • hiconcn-banner002
  • hiconcn-banner003
  • 1
  • customer

    customer

    We fokus ing customer kabutuhan. We are ora mung prodhuksi online kondisioner, nanging ngembangaken ing Nilai saka kita pelanggan.
  • Produsen

    Produsen

    Ningbo HICON INDUSTRY CO., LTD-pakar saka produksi online kondisioner khusus
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif

Products Bintang

  • banner01

Babagan awake dhewe

Ningbo HICON INDUSTRY CO., LTD-pakar saka produksi online kondisioner khusus, lan Produsèn profesional saka produk online kondisioner komersial, dumunung ing Simen zona industri, kutha YUYAO, provinsi ZHEJIANG. HICON punika perusahaan profesional saka ngrancang lan ngembangaken, Manufaktur, lan marketing aplikasi khusus lan produk online kondisioner tengah, kang mapan babagan 120,000 m2, lan ndarbeni bondho babagan RMB280.0millions lan 350 Staff.

sinau More

Baru

WhatsApp Online Chat !