Air digawe adhem rangkep AC

Short Description:

Marine Air-digawe adhem rangkep Air Conditioner Description rangkep online kondisioner online-digawe adhem wis dirancang khusus kanggo aplikasi offshore, lan lokasi liyane kayata engine kamar kontrol, workshop, kamar switchboard, galley etc., kang kasusun saka unit njero ruangan lan unit ruangan. Utamané kalebu unit jawab online, lan ngontrol unit kalebu panel operasi. kompresor, pamisah lenga, kondensator online-digawe adhem, condensing pengatur meksa, panrima, Filter, ngarsane kaca, mati-mati tutup, liqui ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Marine Air-digawe adhem rangkep Air Conditioner

    Description

    Online kondisioner rangkep online-digawe adhem wis dirancang khusus kanggo aplikasi offshore, lan lokasi

    kayata kamar kontrol engine, workshop, kamar switchboard, galley etc., kang kasusun saka unit njero ruangan lan

    unit ruangan.

    Utamané kalebu unit jawab online, lan ngontrol unit kalebu panel operasi. kompresor, pamisah lenga, kondensator online-digawe adhem, condensing pengatur meksa, panrima, Filter, ngarsane kaca, mati-mati tutup, pamisah Cairan etc.

    Unit wis pabrik dites (kalebu test meksa, test vakum, mlaku test.), lan klien bisa nggunakake sawise nyambungake line kulkasan, lan sumber daya.

    fitur

    ● Refrigerant: R404A, R407C, R134A, R22 etc.

    ● Kompresor: Semi-Hermetic jinis piston.

    ● Kondensator: nyabrang tembaga-sirip lan jinis tembaga-tabung, karo efficiency dhuwur lan karat apik

    pangayoman.

    ● System klep: Danfoss (Denmark), dipercaya lan awet.

    ● V-belt mimpin penggemar-motor, njupuk tingkat kurang gangguan lan geter kurang.

    ● Sintetis resin bubuk steel mbungkus kanggo aplikasi segara.

    ● Cooling utawa suhu panas iku setelan otomatis lan nampilake kontrol panel, remot kontrol

    pilihan.

    ● jinis Control: kontrol klasik.

    ● 50/60 Hz, 3 phase.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !