Penanganan Air Unit

Short Description:

Marine Air Penanganan Unit Description marine unit jawab online piranti penting kanggo menehi hasil karo suhu lan asor saka udhara ing kabin. bagean Ahu Normal kalebu ing bagean ngisor, kang bisa bebas digabungake lan dipasang ing casings kanggo mbentuk bagean lengkap: nyawiji air intake, bagean Filter, bagean panas, bagean cooling, humidifying bagean, bagean penggemar, bagean discharge. Fitur 1.Panel lan pigura: materi pangayoman karat, Alu-Seng Steel utawa Stainless S ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Marine Air Penanganan Unit

    Description

    Jawab online unit marine iku piranti penting kanggo menehi hasil karo suhu lan asor saka

    online in kabin.

    bagean Ahu Normal kalebu ing bagean ngisor, kang bisa bebas digabungake lan dipasang ing casings kanggo mbentuk bagean lengkap: nyawiji air intake, bagean Filter, bagean panas, bagean cooling, humidifying bagean, bagean penggemar, bagean discharge.

    fitur

    1.Panel lan pigura: materi pangayoman karat, Alu-Seng Steel utawa Steel pilihan.

    2.The Panel sing nglukis 50 mm lan kalebu ing sheet baja skinned pindho karo penengah

    wool Mineral.

    unit 3.Fan-motor: pindho welingan centrifugal penggemar, karo V-belt mimpin motor.

    4.The spiroduct utawa pipa kothak bisa disambungake langsung menyang bagean kanggo gampang instalasi.

    5.The akses lawang kasedhiya, kang bisa dibukak lan suwek gampang kanggo pengawasan lan

    pelayanan.

    6.The bagean fungsi sing pilihan kanggo pelanggan, lan syarat paling nuntut.

    7.Cooling medium: refrigerant (R404A, R407C, R134A, R22 etc.) utawa banyu chilled

    8.Heating medium: uap, banyu panas, lenga panas, utawa dadi panas elektrik

    9.Humidifying medium: Steam, banyu seger + teken online, utawa banyu seger

    10.50 / 60 Hz, 3 phase.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !