Unit Hot Air Source Total Marine Recovery Pump

Short Description:

fitur Unit: 1.The dhuwur efisien lan biaya-saving unit wis dikembangaké utamané kanggo aplikasi laundry ing hotel. 2.The kang laudry kamar kang asor lan suhu dhuwur banget amarga pangatusan sandhangan lan artikel liyane karya nggawe persil saka asor lan panas, kudu dehumidified lan digawe adhem mudhun terus-terusan. Salajengipun, sandhangan pangatusan lan artikel liyane karya kudu sumber akeh banyu suhu dhuwur. fungsi 3.The saka unit: 1) kelangan mudhun suhu kamar umbah-umbah lan asor ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Unit:

    1.The efisien lan biaya-saving unit dhuwur wis dikembangaké utamané kanggo aplikasi laundry ing hotel.

    2.The kang laudry kamar kang asor lan suhu dhuwur banget amarga pangatusan

    sandhangan lan artikel liyane karya nggawe persil saka asor lan panas, kudu dehumidified lan

    digawe adhem mudhun terus-terusan. Salajengipun, sandhangan pangatusan lan artikel liyane bisa perlu

    sumber akeh banyu suhu dhuwur.

    fungsi 3.The saka unit: 1) kelangan mudhun suhu kamar umbah-umbah lan asor lan nyedhiyani

    1) kelangan mudhun suhu kamar umbah-umbah lan asor lan udhara nyaman lan garing kanggo Staff makarya ing kamar umbah-umbah.

    2) sumber banyu panas karo 55 ℃ terus-terusan kanggo pangatusan ing sandhangan lan artikel liyane.

    -loropaken 4.Environment R134A refrigerant ing unit kanggo kondisi suhu sekitar dhuwur apa.

    struktur rangkep 5.The poto-sing njamin unit ukuran cilik lan papan nyimpen. unit

    bisa diinstal sisih njero ruangan utawa sisih ruangan karo pipa.

    6.The unit bisa bisa ing taun total lan ruangan suhu kurang wis ora ditrapake ing, luwih fungsi

    saka normal mesin ingkang ndamel benter banyu pump.

    7.The panel unit wis kualitas apik galvanizes panel baja karo perawatan lukisan marang long-wektu

    karat ing lingkungan dhuwur asor.

    8.Good perawatan gangguan jampel njamin gangguan ngisor sak unit mlaku.

    9.The kompresor lan kontrol kothak wis diinstal ing unit karya gampang pangopènan.

    10.There gedhe ukuran saluran pan kanggo njamin bocor condensate nang.

    11.Super kurang biaya operasi: 1/4 saka mesin ingkang ndamel benter banyu listrik; 1/3 banyu heaterk gas; 1/2 saka panas mesin ingkang ndamel benter banyu pump.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !