Mini Chiller

Short Description:

Unit fitur: produk 1.The iku salah siji saka perusahaan kita dikembangaké produk klasik s ing periode awal. panel 2.Unit iku muter logam kadhemen karo semprotan elektrostatik lan marang long-wektu karat. 3.Cool sawetara kapasitas from8.0 ~ 40.0KW kanggo gawe marem requirement cooling / panas domestik. 4.The unit migunakake penggemar gangguan motor kurang kanggo mesthekake kurang gangguan nalika digunakake. 5.The wir controller bisa nggawe pangguna operate unit karo dawa kadohan. 6.The unit klebu pump kanggo nyimpen i ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Unit:

    produk 1.The iku salah siji saka perusahaan kita dikembangaké produk klasik s ing periode awal.

    panel 2.Unit iku muter logam kadhemen karo semprotan elektrostatik lan marang long-wektu karat.

    3.Cool sawetara kapasitas from8.0 ~ 40.0KW kanggo gawe marem requirement cooling / panas domestik.

    4.The unit migunakake penggemar gangguan motor kurang kanggo mesthekake kurang gangguan nalika digunakake.

    5.The wir controller bisa nggawe pangguna operate unit karo dawa kadohan.

    6.The unit klebu pump kanggo nyimpen karya instalasi ing sisih user.

    7.The unit ndarbeni akeh piranti pangayoman lan fungsi, kalebu woy meksa / kurang,

    anti-pembekuan, overheating, lack of voltase, lan pangayoman overloading.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !