News

  • Post wektu: Dec-15-2017

    Ningbo Huikang Industry Co. Ltd. (hereinafter diarani minangka perusahaan) - fokus ing tliti kulkasan khusus, lingkungan Proteksi inovatif air conditioning. Perusahaan iki dumunung ing muara Kali Delta, Ningbo Yuyao Si lawang Zone Development Industrial, punika profesional ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !