Cukup Low jinis gangguan

Short Description:

Ceiling Marine ndhelikke Fan coil Unit Hisurp wis dirancang macem-macem seri Fan Coil Unit kanggo mesthekake atmosfer dhuwur-bahan ing lingkungan segara. Saka gedhe kanggo kapal dagang cilik, beda model kasedhiya kanggo aplikasi, marem sawetara saka sudhut kapasitas cooling dibutuhake lan sumber daya digunakake dunya. wilayah iki kaahlian profesional menehi Hisurp pojok anjog ing lapangan iki bisnis. ndhelikke penggemar seri coil horisontal iki wis dikembangaké supaya ac ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ceiling Marine Unit ndhelikke Fan coil

    Hisurp wis dirancang macem-macem seri Fan Coil Unit kanggo mesthekake atmosfer dhuwur-bahan ing lingkungan segara. Saka gedhe kanggo kapal dagang cilik, beda model kasedhiya kanggo aplikasi, marem sawetara saka sudhut kapasitas cooling dibutuhake lan sumber daya digunakake dunya. wilayah iki kaahlian profesional menehi Hisurp pojok anjog ing lapangan iki bisnis.

    ndhelikke penggemar seri coil horisontal iki wis dikembangaké supaya entuk maksimum comfort karo kinerja maksimum energi ing gangguan meh diwenehi karo Unit conventional terminal online (pamisah, penggemar gulungan kawat). Sawijining kinerja ndadekake produk becik kanggo instalasi sembarang sing selaras karo peraturan ketat ing tingkat swara. Sinau ati saka sidang pleno Integrasi suppressor lan nggunakake materi insulating tartamtu (ulang serat polyester) swara dhuwur nresep daya.

    Fitur tombol 

    1. kekiatan banget khusus sing dirancang kanggo aplikasi marine
    2. desain lampu bobot
    3. Wide operasi sawetara
    4. Energy-saving
    5. bagean perubahan KALUBÈRAN njamin macem-macem aplikasi
    6. transportasi gampang lan karya instalasi
    7. Steel netes pan karo dhuwur 25mm

    aplikasi

    - Kabeh kapal preduli saka anyar utawa lawas

    - Unit Cilik kanggo kamar lan engine kamar


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    HK

    HK

    WhatsApp Online Chat !