Meneng Water Chiller

Short Description:

Unit fitur: unit 1.The produk klasik perusahaan kita, bisa kurban R22, R407C, R134A telung jinis refrigerants kanggo nyukupi kabutuhan saka negara lan wilayah. 2.Supre-sudhut sawetara kapasitas saka 170KW ~ 4800KW kanggo pilihan saka sudhut Panjenengan, nawakake unit karo 1,2,3,4 kompresor. 3.The unit bisa kurban 8 bahan MIN angger energi 12.5% ​​kanggo gawe marem requirement nyimpen energi ing customer kang. 4.The unit seri bisa kurban Recovery panas functionsof 30%, 50%, 75%, 100% minangka saben re ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Unit:

    1.The unit punika produk klasik perusahaan kita, bisa kurban R22, R407C, R134A telung jinis refrigerants kanggo nyukupi kabutuhan saka negara lan wilayah.

    2.Supre-sudhut sawetara kapasitas saka 170KW ~ 4800KW kanggo pilihan saka sudhut Panjenengan, nawakake unit karo 1,2,3,4 kompresor. 3.The unit bisa kurban 8 bahan MIN angger energi 12.5% ​​kanggo gawe marem requirement nyimpen energi ing customer kang. 4.The unit seri bisa kurban Recovery panas functionsof 30%, 50%, 75%, 100% minangka saben requirement customer. 5.The unit adopts dhuwur-kinerja account misuwur lan semi-Hermetic srew compreesor lan efficiency dhuwur Nihan & tabung panas exchanger.The saben COP punika ndhuwur 4.5.

    account 6.SIEMENS PLC controller, stabil kinerja lan operasi gampang.

    7.The suhu banyu chilled bisa diatur saka 5 ℃ 15 ℃, lan bisa digunakake kanggo aplikasi industri. 8.The unit wis akeh piranti pangayoman lan fungsi, kalebu pangayoman daya

    (Kayata lack-phase, anti-phase,), pangayoman kompresor motor, kosong, bisa diperlokake suhu gas pangayoman kinggilen, dhuwur / kurang meksa, anti-pembekuan, kompresor pangayoman kakehan, suhu banyu overlow pangayoman.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !